IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода: Кейт Мидълтън с предложение за Коледа

13 декември 2021 08 30

Тя присъства на специален коледен концерт

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън е готова за най-прекрасното време от годината.

В сряда, 8 декември, докато в България се честваше празникът на студентите, в Уестминстърското абатство се проведе ежегодният кралски концерт. На него присъстваха принц Уилям и съпругата му Кейт, които се насладиха на коледни песни в изпълнение на хора на Уестминстърското абатство, както и няколко изпълнения от великобритански изпълнители. Ели Голдинг изпя Have Yourself a Merry Little Christmas, Том Уокър и Леона Луис се изявиха с O Holy Night.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

За коледното събитие Кейт се появи в чудесна червена рокля от Cathrine Walker, която включваше голяма панделка върху гърдите. Тоалетът на херцогинята веднага беше сравнен с коледен подарък заради цвета и детайлите по него. Визията бе допълнена с червени токчета и червена чанта, както и специални обеци. Според списание People, те са от колекцията на кралица Елизабет II, като чрез носенето им Кейт показва още веднъж уважението си към бабата на Уилям.

Обеците първоначално са били собственост на майката на Елизабет, която умира през 2002 година на 101 години. Кейт на няколко пъти е носила аксесоара, но за първи път го избира за коледно събитие. Херцогинята беше домакин на „Кралски коледни песни: Заедно на Коледа“, за да отдаде почит на всички герои, борещи се с пандемията. Към нея се присъединиха принц Уилям и други членове на семейството, включително принцеса Юджини и принцеса Беатрис.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Кралица Елизабет II отново липсваше, но тя изпълняваше задълженията си в замъка Уиндзор. През последните няколко седмици монархът е посъветван да остане вкъщи и да си почива, след като остана една вечер в болница. Малко след това Елизабет беше забелязана да ходи с бастун, бяха ѝ забранени любимите коктейли и конната езда. Тя все пак успя да подкрепи събитието на Кейт, като изпрати няколко коледни дръвчета от градината си в Уиндзор към Уестминстърското абатство. След концерта те ще бъдат дарени на местни училища.

В програмните брошури за концерта, Кейт написа послание към всички присъстващи. „Загубихме любими хора, видяхме как работниците на първа линия бяха поставени под невъобразимо напрежение и изпитахме ужасна изолация от тези, за които ни е най-много грижа. Въпреки всичко това, видяхме как общностите се обединяват, за да помогнат на нуждаещите се. И чрез изолацията ни от другите, разбрахме колко много зависим от връзката си с хората“, написа Мидълтън. Тя допълни, че по време на пандемията сме осъзнали колко много държим един на друг и колко е важно да бъдем заедно и да се подкрепяме в трудните времена.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Мидълтън благодари на всички хора, с които се е срещнала през последните години и които са успели да я вдъхновят. Тя заяви, че коледният концерт е един малък жест към всички онези, които не са спирали да работят по време на кризата и са успели да обединят цял един народ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари